Читај ми!

Снуп Лајон поново на „Егзиту“

Репер и реге гуру Снуп Лајон вратио се на главну бину „Егзита“ после шест година. Денс арена жељно исчекује мајстора за журке Фетбој слима, док ће Рамбо Амадеус, Кирил Џајковски и „Бед копи“ до ситних сати забављати обожаваоце на Фјужн бини.

Сат пред поноћ на главну бину „Егзита" изашао је, после шест година паузе, амерички репер Снуп Дог, а сада и реге гуру са новим псеудонимом Снуп Лајон. Бројни обожаваоци поздравили су га бурним аплаузом.

Снуп Лајон ће публици током наступа, осим познатих хитова које су имали прилике да чују на његовом претходном наступу на Егзиту 2007. године, представити нови, дванаести албум Reincarnated.

Наступе на главној бини већ су отворили београђани „Канда, Коџа и Небојша“, а затим је уследио наступ нео-соул уметнице Алис Расел, једне од најзначајнијих нових певачица из Велике Британије.

Вечерашњи програм на Денс арени отворио је Ото фон Диско, а звезда вечери и човек кога сви жељно исчекују је мајстор за журке Фетбој слим. После њега, ди-џеј пулт преузима још један повратник на „Егзит", Сет Тролер.

Програм је вечерас почео и на Фјужн бини где су публику већ загрејали „Увертира“, „Александрија“, хрватска уметница Жанамари са бендом "J'animals" и црногорски репери "Who See".

У поноћ ће на бину изаћи неизоставни Рамбо Амадеус. После њега наступе ће имати Кирил Џајковски и београдски хип хоп састав „Бед копи", који након неколико година доноси нови албум Кригле.

Овогодишња новина међу бинама је такозвани Рифс енд битс, намењен љубитељима тврђег гитарског звука, а на њој наступају „Инџој сарма“, бенд „Кил Кени“, „Перо деформеро“, „Пикник“ и „Исказ“.

Овогодишњи Егзит траје од 10. до 14. јула на Петроварадинској тврђави.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво