Читај ми!

Државна ТВ Јужне Кореје забранила „Џентлмена“

Јужнокорејска државна телевизија KBS забранила је нови Сајев видео-спот. Популарни репер у клипу за песму "Gentleman" шутира знак за забрану паркирања, што није у складу са стандардима те телевизије.

Емитовање видео-спота за песму Gentleman забрањено је на државној телевизији KBS у Јужној Кореји.

У саопштењу се наводи да се сцена у којој Сај шутира знак за забрану паркирања не уклапа у њихове стандарде јавног сервиса. KBS је и раније забранио, због сличних разлога, неколико музичких спотова.

Спот за песму Gentleman објављен је прошле седмице на Јутјубу и до сада је прегледан 139 милиона пута, што је за тако кратак период својеврстан рекорд.

Дугоочекивани наследник хита Gangnam Style, имао је у прва 24 сата 20 милиона прегледа, чиме је „потучен" рекорд од (тек) осам милиона прегледа за 24 сата, колико је држао хит Џастина Бибера Boyfriend у мају 2012. године.

Сај је светску славу стекао хитом Gangnam Style, који је најгледанији спот на Јутјубу са 1,5 милијарди прегледа од објављивања прошлог лета.

Звезда се недавно нашла на удару бројних критика, због тога што нови спот обилује рекламама за најразличитије производе.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара