Читај ми!

Спектакл у Арени!

Бијонсе је певала, играла, трчала, летела... и изазвала незапамћену еуфорију у Београдској арени! Два сата спектакла, две бине, 18.000 посетилаца и српска застава у рукама светске поп диве. „Шоу госпође Картер“ и званично је почео.

Једна од најпопуларнијих светских певачица Бијонсе приредила је у Комбанк арени, пред 18.000 посетилаца, музичко-сценски спектакл, а београдска публика, чини се, никад није била тако еуфорична.

Због рестриктивних мера које је по питању свих врста снимања концерта наметнуо организатор, нисмо у могућности да вам прикажемо више од ове две фотографије.

Двочасовним веома динамичним, сценски атрактивним и до детаља испланираним концертом, поп дива започела је до сада најамбициознију и највећу светску турнеју под називом The Mrs Carter Show World Tour.

Изузетно дуг ред испред западног улаза, који се протезао скоро до источног улаза Арене и сат времена кашњења популарне певачице изгледа да публици нису тешко пали.

Посетиоци из свих градова Србије и велики број фанова из региона, највише из Македоније, стрпљиво је чекало да се Бијонсе појави на бини и за то време гледало рекламни спот за кампању борбе за права жена, чији је промотер и aмеричка певачица.

Тачно у 21 час светла су се угасила, Арена је у трену била обасјана мобилним телефонима, на видео-биму изнад бине кренуо је кратак филм са Бијонсе у главној улози, а затим из бине излази осам плесачица у белом, завеса се подиже, на постољима бенд састављен искључиво од жена и три пратећа вокала, да би се последња појавила добитница 17 Гремија.

У краткој белој хаљини, праћена ватрометом у позадини, запевала је Run the World. Ареном се разлегао изузетно гласан аплауз уз вриске девојака којих је у публици било знатно више него припадника јачег пола.

Еуфорична публика није дозволила Бијонсе да дође до речи, али је певачица након песме End Of Time, ипак, успела да каже „хвала вам" и „волим вас".

„Ова песма долази из срца и за вас је. И када грешим, ви ме волите", поручила је атрактивна уметница и извела Flaws and All.

Сваку песму, од If I Were a Boy и Naughty Girl, до Crazy in Love, Single Ladies, I Care, Why Don't You Love Me, пратила је енергична, изазовна кореографија, упечатљив и другачији сценски наступ.

„Срећна сам што сам овде. Ово је мој први концерт на турнеји и драго ми је што могу да га поделим са вама", рекла је певачица, која је се до источне стране вратила кроз публику у партеру, што није било лако и, наравно, уз помоћ обезбеђења, јер су сви желели да је додирну.

Паузе између песама док су се извођачи пресвлачили испунили су кратки филмови са Бијонсе. У једном од њих појавила се и њена породица након чега је она веома емотивно отпевала прву строфу песме I Will Always Love You.

За крај концерта одабрала је хит Halo и без биса завршила свој први концерт на турнеји која ће трајати годину дана и обухватиће по двадесетак градова у Европи и Северној Америци.

По жељи Бијонсе, концерт у Комбанк арени је сниман и материјал ће искористити за музички спот. Након Београда, очекује је наступ у Загребу.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара