Читај ми!

Дива вечерас у Арени

Спектакл раван ремек-делу, како се најављује први наступ Бијонсе Ноулз у Србији, почиње вечерас у 20 часова. Концерт у Комбанк арени означиће и почетак певачицине најамбициозније турнеје у каријери, назване „Шоу госпође Картер“.

Најпознатија поп дива данашњице, америчка певачица Бијонсе Ноулз, вечерас наступа у београдској Комбанк арени.

Карте распродате за само четири дана па организатори очекују око 18.000 посетилаца.

Концертом у Београду Бијонсе почиње европску и светску турнеју, како је најављено, најамбициознију до сада.

Вест о наступу светске музичке звезде у српској престоници отићи ће у свет, али не и слика, јер њен менаџерски тим забрањује сваку врсту снимања.

Огромна продукција Бијонсиног концерта подразумева две бине: главну, која ће бити на источној страни, као и мању, округлог облика на западној страни. Америчку звезду ће на бини пратити бенд од осам музичара, три пратећа вокала, осам плесачица и два плесача.

Певачица је стигла у суботу и право са аеродрома упутила се на пробу у Арену да би се што боље припремила за први у серији концерата под називом „Шоу госпође Картер" (The Mrs. Carter Show World Tour) и да ништа не би препустила случају.

Велика техничка претходница, око  27 шлепера, испред Арене је од среде.

Турнеја ће трајати 12 месеци, а обухватиће по двадесетак градова у Европи и Северној Америци, док ће у другом кругу обићи Јужну Америку, Аустралију и Азију. Технички и продукциони тим чини 100 особа.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара