Читај ми!

Бијонсе у Београду – са аеродрома на пробу!

Музичка дива која ће 15. априла у српској престоници започети турнеју „Шоу госпође Картер“ слетела је на аеродром „Николе Тесла“ око 15 часова. Како би наступ протекао у најбољем реду, Бијонсе се одмах упутила у Комбанк арену, на тонску пробу.

Дива је стигла! Бијонсе Ноулз стигла је у Београд два дана уочи најављеног наступа у Комбанк арени.

На аеродром „Никола Тесла" слетела је око 15 часова, а да на почетку најамбициозније турнеје једне од најпопуларнијих певачица на планети не би било непријатних изненађења, одмах се упутила у Комбанк арену, на тонску пробу.

Певачица је допутовала сама, приватним авионом, а појединости око дочека и пробе уговорене су раније и све протиче у најбољем реду, потврдила је Танјугу представница Арене Данијела Ракић. 

Масивна техничка претходница – око 27 шлепера - испред Арене је од среде

Карте за први наступ једне од најпопуларнијих дива данашњице у Србији, распродате су у рекордном року - за четири дана! 

Ово је до сада највећи број шлепера са опремом за неки београдски концерт. Осим шлепера, очекује се долазак и 10 аутобуса и три већа комби возила. Технички и продукциони тим који прати турнеју „Шоу госпође Картер" (The Mrs. Carter Show Worl Tour) чини 100 особа.

Огромна продукција Бијонсиног концерта подразумева две бине: главну, која ће бити на источној страни, као и мању, округлог облика на западној страни. Америчку звезду ће на бини пратити бенд од осам музичара, три пратећа вокала, осам плесачица и два плесача.

Информације да ће уместо живог певања посетиоци чути плејбек, које су се појавиле у појединим медијима, организатори демантују.

Сву организацију око доласка једног од највећих имена светске музичке сцене у Београд, смештаја и слично, преузео је на себе Бијонсин тим.

Серија концерата трајаће 12 месеци, а обухватиће по двадесетак градова у Европи и Северној Америци, док ће у другом кругу обићи Јужну Америку, Аустралију и Азију. 

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара