Читај ми!

Мариза 9. маја у Београду

После две године фадо дива Мариза враћа се пред београдску публику. Дружење је заказано за 9. мај у Центру „Сава" од 20 часова. Познатој кантауторки биће то пето гостовање у српској престоници.

Светски позната фадо певачица Мариза наступиће 9. маја у Центру „Сава" од 20 часова, а догађај организује "Sky Music".

Наступала је четири пута у престоници Србије, а последњи пут пре две године.

Мариза обожава Београд, често прича о њему широм света, а и домаћа публика је обожава.

На концертима фадо диве увек је специфична атмосфера, испуњена јаким емоцијама, док карте за наступ плану великом брзином.

Певачица која ове године пуни четрдесет година, деби је имала 1999. године, када је поводом смрти велике звезде фадо музике Амалије Родригез наступила на једном концерту.

На наговор пријатеља, две године касније, објавила је први албум који је доживео велики успех – продат је у 100.000 примерака.

Наступала је широм света у реномираним дворанама, као што су Карнеги хол, "Central Park", "Walt Disney Concert Hall", "Barbican", "Hollywood Bowl", "Albert Royal Hall", "Union Chapel" и многим другим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара