Читај ми!

Емели најављује „Транс“ Денија Бојла

Нови трилер Денија Бојла „Транс“ носи очигледан печат Рика Смита, члана групе "Underworld". Позната британска певачица Емели Санди такође је умешала прсте, те поручује: "Here It Comes".

Већину песама и мелодија за филм Транс Денија Бојла, компоновао је Рик Смит, члан групе "Underworld", који је одлучио да сингл Here It Comes познате британске певачице Емели Санди, најави ово остварење.

У музичком пројекту је учествовало много познатих имена, међу којима су Моби, британски састав "Unkle", Кирсти Мекги, Розарио Досон.

Дени Бојл и Рик Смит дуго сарађују, од култног филма Трејнспотинг, преко Плаже, до импресивне церемоније отварања Олимпијских игара 2012. године, на којој им се придружила и Емели Санди.

„Емели ме је заиста одушевила, када смо заједно радили Олимпијске игре. Она је веома талентована и приземна млада жена", каже Смит.

Транс прати Сајмона, трговца уметничким делима, који се удружује са криминалном бандом како би украо слику вредну неколико милиона долара.

Након што је, усред велике пљачке, претрпео ударац у главу, Сајмон пати од амнезије. Да би пронашао „изгубљену" слику, ангажује хипнотизера, који представља једину наду за његов опоравак.

Главне улоге у филму, који у домаће биоскопе стиже 25. априла, тумаче Џејмс Мекавој, Венсан Касел и Розарио Досон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво