Читај ми!

Јосипа Лисац 7. маја у Новом Саду

Хрватска музичка дива Јосипа Лисац, која обележава четири деценије од изласка албума првенца „Дневник једне љубави“, одржаће концерт 7. маја у Српском народном позоришту, у Новом Саду. Новосадска публика, између осталог, имаће прилику да чује хитове „Магла“, „Хир, хир, хир“, „Гдје Дунав љуби небо“, „Богиња“, „Данас сам луда“.

Обележавајући четири деценије од изласка првог албума Дневник једне љубави, хрватска певачица Јосипа Лисац, неће заобићи ни Нови Сад. Сцена Српског народног позоришта одабрана је за новосадски наступ, који ће се одржати 7. маја, најавила је концертна агенција "Long Play".

Улазнице могу да се купе на благајни СНП-а и у продавници „Мунгос", по цени од 2.200 и 2.500 динара за партер и 1.800 и 2.000 динара за балкон.

„Концерт у Новом Саду биће под ауром 40. годишњице Дневника једне љубави, али неће бити само песме са тог албума. Музика је моја страст, мој идентитет. Осећам изузетно поштовање према људима који долазе да ме слушају. То је велика одговорност и зато ћу донети све што имам и све што јесам", поручила је Јосипа.

Новосадска публика, између осталог, имаће прилику да чује хитове Магла, Хир, хир, хир, Гдје Дунав љуби небо, Богиња, Данас сам луда.

И тај концерт, као и сви већи наступи Јосипе Лисац током последње две деценије, биће посвећен њеној великој љубави Карлу Метикошу.

Јосипа Лисац је претходно за Дан заљубљених одржала концерт у београдском Центру „Сава", за који су карте биле распродате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво