Читај ми!

Си Ло Грин на „Егзиту“

Певач дуа „Гнарлс Баркли“ Си Ло Грин, долази на овогодишњи „Егзит“. Добитник пет Гремија на првом наступу у Србији и региону публици ће представити своје највеће хитове попут "Crazy", "Forget you", "Fool for you".

На овогодишњем фестивалу „Егзит" наступиће певач дуа „Гнарлс Баркли" - Си Ло Грин, што ће бити његово прво гостовање у Србији и региону, најавили су организатори новосадске манифестације.

Добитник пет награда Греми, представиће публици хитове Crazy, Forget You, Bright Lights Bigger City и друге.

Грин је постао звезда као део дуета „Гнарлс Баркли", са којим је освојио две Греми награде за песму Crazy и албум St. Elsewhere.

Још већи успех остварио је као соло уметник са издањем The Lady Killer и песмама Forget You, Bright Lights Bigger City и Fool for You које су му донеле још три Гремија, као и престижне Брит и Билборд награде.

На импресивном списку имена са којима је oвај уметник сарађивао су Мадона, Карлос Сантана, Кристина Агилера, Род Стјуарт, Бруно Марс, "Black Eyed Peas" и "Chase & Status", што показује жанровску разноврсност којом влада мали број аутора. Његове песме део су многих холивудских филмских хитова.

Познат је и по заједничком наступу са Мадоном у паузи најгледанијег спортског догађаја на планети Супер боул 2012. године, док га млађа публика зна по томе што је позајмио глас Мареју у анимираном филму Хотел Трансилванија.

Овогодишњи „Егзит" фестивал, одржава се од 10. до 14. јула на Петроварадинској тврђави.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво