Читај ми!

„Грин деј“ обећава свирку од два и по сата

Два и по сата ће амерички панк-рокери пржити под бедемима Београдске тврђаве 27. маја, када буду држали једини концерт у овом делу света, најавио је менаџмент „Грин дејa“.

Менаџмент групе „Грин деј" (Green Day) најавио је свим фестивалима у Европи да популарни бенд планира сет листу у трајању од два и по сата, те да према томе одређују сатницу наступа бендова који наступају пре њих.

Продукцијски тим уједно је доставио сву техничку документацију за велику продукцију која путује са њима на сваки наступ ове године, потврдивши још једном да ће турнеја "99 Revolutions" бити спектакуларна.

„Грин деј" ће наступити 27. маја у великом парку испод бедема Београдске тврђаве, што ће бити уједно њихов једини наступ у овом делу света, подсећа организатор „Авалон продукција".

Током протеклог викенда Били Џо Армстронг, Тре Кул и Мајк Дирнт у Чикагу су отпочели серију концерата по највећим америчким аренама, коју ће крунисати великим концертом у Лос Анђелесу.

Европску турнеју отвориће у Милану 24. маја, док их после концерта 27. маја на Калемегдану, 1. јуна очекује пун „Eмирејтс стадион" у Лондону који прима више од 60.000 посетилаца.

Концертни спектакл "Calling 2013" у Београду придружио се импресивној листи европских летњих фестивала на којима „Грин деј" предводе листу извођача, као што су "Rock am Ring/Rock im Park", "Werchter", "Optimus Alive", "Bilbao BBK" или холандски "Pinkpop".

Врхунац овогодишњег похода на највеће европске бине имаће на најстаријем европском музичком фестивалу "Reading & Leeds", где ће „Грин деј" две ноћи узастопно наступати пред око 80.000 посетилаца.

Поред највећег панк-рок бенда свих времена по мишљењу публике магазина „Ролинг стоун", на Београдској тврђави ће наступити „Хладно пиво", „Суперхикс" и „Атеист реп".

Улазнице се продају широм Србије и региона преко „Евентима", по ценама од 2.790 за П2 зону, 3.390 за П1 и 3.990 динара за „фан пит", што су уједно и најјефтиније цене улазница на предстојећој турнеји групе „Грин деј".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво