Читај ми!

„Рибља чорба“ сутра у Комбанк арени

Поводом 35 година постојања, бенд „Рибља чорба“ сутра ће још једном напунити Комбанк арену. Публици су обећали „најбољи концерт до сада“ уз госте који ће шокирати присутне и плејлисту од симболичних 35 песама.

Група „Рибља чорба" одржаће сутра концерт у Комбанк арени, поводом 35 година успешног рада и објављивања 19. студијског албума под називом Узбуна, најављено је на сајту Арене.

Наступом у Арени једна од најпопуларнијих српских рок група креће на велику турнеју у оквиру које су планирани концерти по свим већим градовима Србије, Македоније, Црне Горе, Републике Српске и Словеније, као и наступи по Аустралији и Америци.

Пре „Рибље чорбе" наступиће две предгрупе „Чика Јоца и Змајеви" из Новог Сада и бенд клавијатуристе „Рибље чорбе" Николе Зорића – „Контраст".

Чланови групе најавили су да ће имати и специјалне госте, који ће „шокирати" публику, али нису желели да откривају имена.

Извешће 35 песама – за сваку годину рада по једну и сигурни су да ће ово бити „убедљиво најбољи концерт 'Рибље чорбе' до сад".

„У ствари, биће права Узбунаааааааааааааааааааааа", најавили су на својој званичној Фејсбук страници.

„Рибља чорба" је већ два пута наступила у Арени – 10. марта 2007. и 31. октобра 2009. године.

Улазнице коштају од 1.400 до 2.200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво