Читај ми!

„Фрајле“ најбоље на Балкану

Откако се пре три године појавила на домаћој музичкој сцени, новосадска група „Фрајле“ освојила је публику широм земље, а сада је награђена „Златном бубамаром“ у Скопљу, у категорији „Балканска група године“.

Новосадски квартет „Фрајле" добио је награду „Златна бубамара" у Скопљу, у категорији „Балканска група године", наводи се у саопштењу организатора њиховог концерта у Центру „Сава", 8. марта.

„Фрајле" су освојиле признање на недавно одржаној додели награда популарности за музичаре из региона.

Том приликом новосадске унетнице извеле су хит Ich Liebe Dich и песму Чукни во дрво групе „Леб и Сол".

Квартет је недавно у Загребу завршио и снимање спота за песму Фина, који је, попут целог њиховог деби албума и предстојећег осмомартовског концерта у Београду, у духу путовања.

За локацију је одабрана стара железничка станица изван града, а спот је декорисан у стилу тридесетих година прошлог века, уз, како додају аутори, мистику немачког ескпресионизма са уникатним реквизитима од којих неки датирају из 19. века.

Режију спота потписује Филип Филковић познат по сарадњи са Дамиром Урбаном, „Хладним пивом" и Едом Маaјком, док је целокупна арт дирекција поверена Зденку Башићу чије име се помиње уз Џибонијеве спотове.

Четири вокала Марија, Наташа, Јелена и Невена, познате по својим пажљиво припремљеним наступима и атрактивним костимима, одржаће тематски концерт 8. марта у Центру „Сава", у духу свог студијског првенца Наш први албум са путовања.

Улазнице по ценама од 1.900, 1.700, 1.500 и 1.300 динара већ су у продаји на благајни Центра „Сава", и путем продајне мреже „Евентима".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво