Читај ми!

Вратиле се „Бабе“

Након 13 година паузе, група „Бабе“ је поново на окупу. Повратнички наступ имаће 30. марта на фестивалу "Long Night 3" у Дому омладине Београда.

Култна супергрупа „Бабе", позната по хитовима Ноћ без сна, Да те видим голу, Ко ме тер'о и Сланина, после 13 година паузе поново се окупила.

Повратнички наступ имаће 30. марта на фестивалу "Long Night 3" у Дому омладине Београда.

„'Бабама' је увек било најважније да се сви добро забавимо, и ми и публика. Вратили смо се да то сада опет урадимо како ваља, да буде добро расположење, уз чврсту ритам секцију и прангијање гитара", каже фронтмен Жика Миленковић.

На благајни Дома омладине Београда и осталим продајним местима „Евентима" може за само 1.500 динара да се купи улазница за "Long Night 3" на коме поред „Баба" наступају „Партибрејкерси", "Jinx", „Поздрав Азри", „Човек без слуха", „Дјечаци" и други.

„Бабе" су се поново удружиле специјално за наступ на фестивалу "Long Night 3", на позив организатора концертне агенције "Long Play", и то игром случаја на двадесету годишњицу од изласка првог албума Слике из живота једног идиота.

Уз старе „Бабе" – певача и гитаристу Жику Миленковића, гитаристу Зорана Илића Илкета и басисту Дејана Шкопељу Шкопија - „нова баба" је бубњар Горан Љубоја Трут.

„Кад је стигла понуда да се окупимо, позвао сам Илкета и Шкопија, јер смо нас тројица у бенду од почетка. Није било потребе да се међусобно убеђујемо да ли да се вратимо. Позвали смо Трута, јер је као фаца најближи ономе што радимо. За 'Long Night 3' смо саставили листу од двадесетак песама, оно што ми мислимо да ће публика најбоље да прихвати. Видећемо како ћемо проћи и онда шта и како даље", објашњава Жика.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво