Читај ми!

Четири концерта за Дан заљубљених

Осим љубави, сутрашњи дан обележиће и бројни концерти на којима парови могу да проведу романтично вече. Наступе у српској престоници за сутра су заказали Сергеј Ћетковић, Зоран Предин, Јосипа Лисац и Дамир Урбан.

Сергеј Ћетковић, Зоран Предин, Јосипа Лисац и хрватска рок група „Урбан & 4" одржаће сутра у Београду концерте поводом Дана заљубљених.

Словеначки кантаутор Предин ће са својим триом у Коларчевој задужбини одржати „Концерт за заљубљене", како га сам назива, на којем ће представити и неколико нових песама, међу којима су Румба Чаролија и Коса боје сребра - Маргита - посвећена покојној клавијатуристкињи београдске групе ЕКВ Маргити Стефановић.

Роберт Пикл (гитара), Горан Крмац (туба) и Јанез Довч (хармоника) свираће Прединове познате песме: Праслован, Чекај ме, О младом студенту и удатој жени, За шаку љубави, Вилењак, Шта би ми без нас, као и нумере из његовог новог концертног програма - Те ноћи кад умрем, Ханума, Плави мој сафиру.

Певачица јединственог гласа и појаве Јосипа Лисац ће у Центру „Сава", осим Дана заљубљених, прославити и свој рођендан и обележити 40 година од изласка култног албума Дневник једне љубави.

Лисац ће београдску публику подсетити на свој први албум који, са песмама Срећа, О једној младости, Лежај од суза ужива и данас култни статус.

Троструки слављенички концерт биће прилика да публика чује и неке од многобројних хитова Јосипе Лисац, као што су Магла, Хир, хир, хир, Гдје Дунав љуби небо, Богиња, Данас сам луда...

Један од омиљених певача поп музике, Сергеј Ђетковић, улепшаће својим обожаваоцима Дан заљубљених солистичким концертом у Комбанк арени.

После скоро три године, Ћетковић спрема ново изненађење за публику, а то ће бити други наступ популарног певача под сводовима највеће хале.

Хрватска рок група „Урбан & 4", предвођена харизматичним Дамиром Урбаном, одржаће концерт у сали „Американа" Дома омладине Београд.

Прошле године објавили су ЕП Кундера са шест песама, који је само увод у албум који ће бенд објавити на пролеће, а чији ће део представити на београдском концерту.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво