Читај ми!

Трећа „Дуга ноћ“ у Дому омладине

Нова музичка „Дуга ноћ“, у организацији концертне агенције „Лонг плеј“, заказана је за 30. март. У три сале београдског Дома омладине наступиће петнаестак извођача: „Брејкерси“, „Џинкс“, једно легендарно име британске сцене, један домаћи бенд на чији се повратак чека већ дуги низ година...

Трећи „Лонг најт" (Long Night) фестивал биће одржан 30. марта у три дворане Дома омладине Београда, уз наступе петнаестак домаћих, регионалних и страних извођача, а прва позната имена су „Партибрејкерс" и „Џинкс" (Jinx), најавио је данас организатор, концертна агенција „Лонг плеј".

Имена осталих извођача, међу којима су једно легендарно име британске сцене и један домаћи бенд на чији се повратак чека већ дуги низ година, „Лонг плеј" ће саопштити у наредних неколико недеља.

„Мислим да ћемо ми донети светло у ту дугу ноћ", најављује фронтмен „Брејкерса" Зоран Костић-Цане.

Слављеничку турнеју по региону поводом 30 година бенда, „Партибрејкерс" су почели прошле зиме тријумфалним концертом пред преко 5.000 посетилаца у крцатој београдској Хали спортова, о чему сведочи недавни сингл/спот Ноћас у граду.

Уочи нове свирке пред београдском публиком на „Лонг најт 3" фестивалу, Цане каже: „Цела турнеја је била веома успешна. Људи могу да очекују да наставимо тим путем".

„Партибрејкерс" су недавно почели и рад на новом албуму чији је радни назив Сиротињско царство, а упитан да ли ће посетиоци фестивала моћи да чују нешто од новог материјала, Цане у свом стилу одговара: „То још не знамо. Ко зна?"

Загребачки састав „Џинкс", регионално познат по хитовима Тамо гдје је све по моме, На чему си ти, Смијем се, и са актуелног ЦД албума Диксиленд (2010) Да смо се вољели мање и Узели су ме на зуб, наступом на „Лонг најту" враћа се „на место злочина" – Дом омладине Београда, где су прошлог фебруара успели да „угурају" у салу „Американа" око 1.000 посетилаца!

„Долазимо поново у Београд, све кул! Прошле године (у ДОБ-у) је било стварно изузетно! Сада долазимо на бис", каже гитариста Цоцо Москито.

Улазнице за „Лонг најт 3" од данас су у продаји на благајни Дома омладине Београда и преко мреже „Евентим".

Цена је 1.300 динара, али само до 14. фебруара од када ће коштати 1.500.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво