Читај ми!

Бијонсе – 12 минута чистог спектакла

Најпопуларнији спортски догађај у САД, више од 75.000 људи на стадиону, милиони испред малих екрана и само једна шанса да бриљира. Бијонсе није изневерила! Окупила је некадашње колегинице из бенда "Destiny's Child" и направила шоу за памћење, савршено комбинујући музику, плес, ватромет, светлосне и видео ефекте.

Једна од највећих поп звезда Бијонсе потврдила је свој статус на музичком небу спектакуларним наступом у паузи Супербоула.

Наступу су претходиле опсежне припреме и тренинзи, али од тренутка када је ступила на сцену сва трема је нестала и певачица је веома самоуверено водила читав шоу.

Прво је соло извела сингл Love On Top, и то акапела (без музичке пратње), да би затим отпевала Crazy In Love, а онда су јој се на бини придружиле бивше колегинице из групе "Destiny's Child" Кели Роланд и Мишел Вилијамс са којима је извела нумере End of Time, Baby Boy, Bootylicious, Independent Women и Single Ladies.

Девојке су биле одевене у изазовне кожне црне костиме и подсетиле на време када је бенд доминирао светским топ-листама.

На самом крају 12-минутног наступа Бијонсе је соло извела песму Halo. Читав шоу су пратили бројни светлосни ефекти, холограм, као и спектакуларан ватромет.

Једина замерка публике, а процењује се да је на стадиону било 76.500 људи, односи се на то што се нису довољно чуле Кели и Мишел, па су многи коментарисали да су изашле на бину са искљученим микорфонима.

Бијонсе је обећала да ће певати уживо на Супербоулу након што је признала да је певала на плејбек на инаугурацији председника Барака Обаме 21. јануара, што су јој многи замерили.

Њена колегиница, певачица Алиша Киз је пре почетка утакмице отпевала химну САД, а Џенифер Хадсон и хор једне основне школе из Њутауна извели су нумеру America The Beautiful.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво