Жељко и Халид праве наставак „Миљацке“

Шест година након што је „Миљацка“ почела да се увлачи у срца љубитеља етно звука широм региона, Жељко Јоксимовић и Халид Бешлић припремају наставак популарне песме. Искусни тандем обећава нумеру веома сличног духа и у кратком видео-снимку открива шта се дешава „кад промени се време“.

У радионици Жељка Јоксимовића, продукцији „Минакорд", ових дана припремају се бројна музичка изненађења. Једно од њих је наставак пре шест година започете сарадње.

Радна атмосфера обележила је викенд који је искусни тандем Жељко Јоксимовић - Халид Бешлић провео у снимању нове композиције.

Бројни љубитељи једне од најпопуларнијих песама у региону протеклих година, композиције Миљацка, већ дуго с нестрпљењем ишчекују ново музичко остварење у реализацији исте екипе.

Миљацку, у извођењу Халида Бешлића, компоновао је, аранжирао и продуцирао Жељко Јоксимовић, а текст је написао Фахрудин Пецикоза.

Ових дана исти тим, са Јоксимовићем на челу, поново се састао у Београду. Иако свесни терета популарности коју носи претходна песма, на новом пројекту ради се предано и без оптерећења.

Сам аутор описујући нови сингл истиче да је, на неки начин, наставак Миљацке, те да има исти дух и расположење.

У песми човек признаје вољеној да је годинама према њој био „бараба", али да, ипак, не може без ње и моли је да га не заборави.

Када Халид Бешлић заврши свој део рада у студију, Јоксимовићу предстоји посао на завршетку аранжмана, снимање студијских музичара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво