Читај ми!

Велики повратак Никол Шерзингер

Попут бумеранга, заносна Никол Шерзингер враћа се на музичку сцену и најављује да ће новим песмама направити дар-мар. За почетак офанзиве на топ-листе певачица је припремила спот за нумеру "Boomerang".

Једна од најлепших и најзгоднијих певачица на светској музичкој сцени схватила је да је време да без милости нападне топ-листе. Након најаве којом је изазвала знатижељу обожавалаца Никол Шерзингер недавно је представила спот за сингл Boomerang.

Видео-клип обилује специјалним ефектима, користи се и лед технологија, то јест светлеће диоде, а савршена фигура некадашње чланице групе „Пусикет долз" и овог пута је у првом плану.

Никол се у споту „умножава" у десетине својих „клонова", заводљиво плешући у провокативној црној кожној хаљини и дубоким чизмама.

Будући да је била презаузета протеклих месеци, посебно учествовањем у британској верзији емисије Икс фактор, 34-годишња певачица је рекла да планира да се у наредном периоду озбиљно посвети музичкој каријери.

„Планирам да будем много активнија на музичкој сцени у односу на предходни период. Ушла сам у студио, вредно радим и верујем да ће из тога проистећи много добрих песама", рекла је Шерзингерова.

Boomerang је продуцирао сјајни амерички музичар и продуцент Вил Ај Ем, члан групе „Блек ајд пиз", што несумњиво наводи на претпоставку да ће песма остварити велики успех.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво