Читај ми!

„Мјуз“ за „Ратно дете“

Поводом обележавања 20 година рада хуманитарне организације „Ратно дете“, као главне звезде на концерту у Шепердс Бушу 18. фебруара наступиће енглески рок састав „Мјуз“.

Чланови британског рок бенда „Мјуз", биће главне звезде свирке у Лондону којом ће идућег месеца бити обележено 20 година рада хуманитарне организације „Ратно дете", која штити младе жртве сукоба у свету.

Концерт у Шепердс Бушу 18. фебруара биће први који је ова организација организовала у сарадњи са организаторима Брит награда, најважнијих британских признања у области поп музике, која ће бити додељена у "О2" арени 2. фебруара.

„Ратно дете" добиће специјално Брит признање, док је група „Мјуз" номинована у категоријама најбоља британска група и најбољи живи наступ.

Песма овог бенда Survival изабрана је за званичну песму Олимпијских игара у Лондону прошле године.

Организатори Брит награда прикупили су више од 600.000 фунти (945.000 долара) за „Ратно дете" и поводом њиховог јубилеја наступиће и групе „Колдплеј", „Килерс", „Блур" и „Касбиан".

Како преноси Ројтерс, британски огранак организације променио је и спасао животе 800.000 деце из Босне, Руанде, Авганистана и Ирака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво