Читај ми!

Предин за Дан заљубљених на Коларцу

Легендарни певач Зоран Предин, одржаће концерт у Коларчевој задужбини 14. фебруара, на Дан заљубљених. Са словеначким шансоњером наступиће и трио врхунских музичара, гитариста Роберт Пикл, хармоникаш Јанез Довч и Горан Крмац који свира тубу.

Словеначки кантаутор Зоран Предин, коме због текстова пуних еротике и црног хумора, чак и највећи непријатељи признају духовиту ауторску оригиналност и музичку неконвенционалност, окупио је нови бенд и најавио концерт у Коларцу 14. фебруарa, од 20.00 часова.

„Концерт за заљубљене", како је Предин назвао нови програм, доноси и неколико нових песама, као што су Коса боје сребра, Маргита, Румба Чаролија, Генералица.

Према Прединовим речима песме дају дашак позитивне носталгије и поетике у овим тешким и тмурним временима.

Трио врхунских музичара, Роберт Пикл - гитара, Горан Крмац - туба и Јанез Довч - хармоника, свираће Прединове најпознатије песме, као што су Праслован, Чекај ме, О младом студенту и уданој жени, За шаку љубави, Вилењак, Шта би ми без нас, као и хитове из новог концертног програма Те ноћи кад умрем, Ханума, Плави мој сафиру, Очи чорнаје и друге.

Цене улазница су 1.200, 1.500 и 1.700 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара