Читај ми!

Прави „Смак“ сутра у Арени

Легендарни „Смак“, једна од најважнијих група у историји регионалне рок сцене, одржаће сутра велики концерт у Комбанк арени. Предвођени гитаристом Радомиром Михајловићем Точком, искусни рокери извешће бројне хитове међу којима су „Даире“, „Црна дама“, „Улазак у харем“, „Шумадијски блуз“...

Једна од рок група које су оставиле најдубљи траг на музичкој сцени бивше Југославији, српски „Смак", одржаће 29. децембра концерт у Комбанк арени и наступиће у најславнијој постави из седамдесетих година.

Легендарни крагујевачки бенд наступиће у Арени предвођен гитаристом Радомиром Михајловићем Точком, а у постави ће бити певач Борис Аранђеловић, басиста Зоран Милановић и бубњар Слободан Стојановић Кепа.

„На пробама смо свирали највеће хитове: Црну даму, Улазак у харем, Сателит, Даире, Шумадијски блуз, Ел думо, Зајди, зајди и тако даље", рекао је уочи концерта Радомир Михајловић.

Иван Ивачковић из продукцијске куће "Music Star", која организује концерт, оценио је да је то велики догађај „за овдашњу музику, који ће нас вратити у време када се знало ко сме да се попне на бину, у блиставо време истинског мајсторства".

Улазнице за концерт „Смака" продају се по ценама: 1.500 динара (партер), 2.200 динара (ниво 200 прве категорије), 1.800 динара (ниво 200 друге категорије) и 1.200 динара (ниво 400).

Могу се купити на благајни Арене, у Билет сервису и продајним местима „Евентима".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара