Читај ми!

И пирати подржали Којота

Част да се нађе на насловној страни најпосећенијег торент сајта "PirateBay" имао је домаћи музичар Хорнсмен Којот са спотом за песму "Belly Of The Beast" коју је направио са јамајканским реге уметником Џaом Мејсоном.

Највећи међународни торент сајт PirateBay на насловној страни објавио спот за песму Belly Of The Beast у 14 земаља!

Сингл и спот Belly Of The Beast, резултат су сарадње Хорнсмена Којота са јамајканском звездом Џаом Мејсоном, који је за само два месеца постао међународни и регионални хит.

Након шест недеља на првом месту француске реге листе, седам недеља на првом месту у Хрватској, првог места на Јелен топ 10 и Дискомеру, и преношења спота и сјајних реакција на свим реге порталима широм планете, као и сингла на бројним интернационалним радио станицама, песму је одабрао да подржи и највећи међународни торент сајт PirateBay.

Част је за нашег аутора тиме већа што је спот изабран за насловну страну овог портала у 14 држава света међу десетинама хиљада уметника који свакодневно шаљу своје видео материјале и очекују промоцију тим путем.

Контроверзни пирати, чије је седиште у Шведској, на овај начин постављају изазов музичкој индустрији и помажу независним уметницима да успоставе контакт са милионском публиком.

PromoBay, подсајт PirateBay-а за промоцију уметности који данас има дневну посету 50.000 људи, већ је наишао на забрану провајдера у Великој Британији, иако његов садржај не повређује ничије ауторско право. Како и сама песма каже: "This Whole Wide World Is The Belly Of The Beast".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво