Читај ми!

„Стоунси“ хватају залет

За кратак концерт загревања легендарни „Ролинг стоунси“ одабрали су француску престоницу и „Трабендо“. Они који желе да се нађу на једном од 700 места у сали морају да буду брзи јер се улазнице продају од поднева.

Парижани вечерас имају прилику да виде „Ролинг стоунсе" (The Rolling Stones) у акцији.

Легендарни рокери открили су на Твитеру да они који желе да дођу на наступ морају да буду брзи јер ће улазнице бити у продаји од поднева по цени од 15 евра.

„'Ролинг стоунси' ће одржати у четвртак, 25. октобра, кратак концерт 'загревања'", написали су рокери на свом налогу на популарној онлајн друштвеној мрежи.

Дневник Паризијен објавио је да би британска рок група требало да наступи у сали „Трабендо", која има око 700 места.

„Стоунси" ће и у понедељак свирати у Паризу, на приватној журци у сали позоришта „Могадор", а прошле недеље су најавили да ће поводом 50. годишњице каријере одржати по два слављеничка концерта у Лондону и Њујорку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво