Читај ми!

"Depeche Mode" у Београду, (ваљда) коначно!

„Краљеви“ електронске музике из Есекса ће 19. маја покушати да надокнаде Србима оно што им ускратили 2009. године – концертом на Ушћу, у оквиру турнеје на којој промовишу нови, 13. албум. Крећу 7. маја из Тел Авива, а завршавају у Белорусији 29. јула.

Један од најпопуларнијих електро бендова, британски „Дипеш мод" (Depeche Мode), најавио је данас да ће у пролеће 2013. године кренути на европску турнеју током које ће 19. маја свирати у Београду, на Ушћу.

Бенд је требало да наступи у Београду још 2009. године, али је концерт отказан због болести фронтмена Дејва Гeхена.

На конференцији за новинаре у Паризу која је могла да се прати и преко званичног сајта бенда и Јутјуба, Гехен је рекао да се непредвиђене ствари дешавају и да ће током нове турнеје покушати да надокнаде пропуштено у земљама где су концерти отказани 2009. године.

Турнеја почиње 7. маја у главном граду Израела Тел Авиву, а завршава се у главном граду Белорусије, Минску, 29. јула.

Један од новинара упитао је чланове „Дипеш мод" шта знају о Белорусији где ће завршити наступе, на шта су они констатовали да је то „дивно место".

„Увек се трудимо да свирамо у великим местима где то раније нисмо чинили", истакли су чланови бенда.

На питање новинара да ли и даље мисле да „најбоље користе синтисајзере" и поред тога што то сада чини велики број бендова, Гехен је кратко одговорио: „Да, наравно".

На турнеји „Дипеш мод" ће промовисати свој 13. албум. Британски бенд ради више од 30 година и продао је више од 100 милиона носача звука.

Бенд ће током турнеје у Европи одржати 34 концерта у 25 држава, а очекује се да ће свирати пред укупно више од милион и по људи.

Продаја улазница за концерт у Београду почеће у понедељкак 29. октобра путем сајта Gigstix.com. За најбрже обезбеђен је ограничен број промотивних улазница по цени од 2.990 динара, саопштили су организатори концерта у Београду.

Након тога, цена улазница за партер биће 3.990 динара. Улазнице за фан пит, које ће такође бити у ограниченом броју, биће 5.990 динара, а ВИП улазнице 9.990 динара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво