Читај ми!

Гета и Ромеро у походу на свет!

Познати ди-џеј и продуцент Дejвид Гета представља још једну сарадњу која ће „свет поново учинити његовим“. У питању је песма "Metropolis" коју је направио са холандским колегом Никијем Ромером.

Дејвид Гета познат је, између осталог, и по одличној и плодоносној сарадњи са познатим музичарима, а овог пута снаге је удружио са Никијем Ромером на најновијој песми са албума Nothing But the Beat 2.0 објављеним у септембру.

Видео-клип за песму Metropolis режирао је један од најпознатијих „уличних уметника", редитељ Мистер Брејнвош (чије је право име Тијери Гета).

„Моја инспирација за овај спот билa је употреба старинских објеката, као што су телевизор или грамофонска плоча, технолошких изума у прошлости коришћених за слушање музике, и чињење ове технологије лепом, претварањем исте у уметничка дела", објаснио је познати редитељ концепт видео-презентације Гетине нумере.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво