Читај ми!

Придружујем се заводницама!

Са новим песмама стиже често и другачији имиџ. Пети студијски албум донео је и заводљивију, сензуалнију и слободнију Алишу Киз. Има оних који су одушевљени, али и оних који су разочарани новим изгледом кантауторке феноменалног гласа и промене оцењују као „срозавање на Ријанин ниво“.

Преображај са сваким албумом, на који су извођачи навикли публику, некада може да буде у потпуном раскораку са имиџом певача или певачице.

Тако су нови, много изазовнији изглед који је Алиша Киз одабрала за повратничко издање Girl on Fire многи дочекали са одушевљењем, али је доста и оних који од озбиљне кантауторке нису очекивали да се „сроза на Ријанин ниво" и упише се на листу модерних секс симбола.

Сензуалнија гардероба, фризура у стилу лепотице са Барбадоса и заводљиви покрети, ипак, нису грубо преписани од млађих и слободнијих колегиница.

Нема сумње да је то што је у међувремену постала мајка утицало на израз 31-годишње Алише. Између атрактивних кадрова у којима је окупана разнобојним осветљењем певачица се игра са децом. 

Међутим, утисак који остаје после гледања спота је да је певачка звезда поново презадовољна изгледом и да жели да то и други виде.

Пауза коју је Алиша прогласила због рођења сина условила је да прођу три године од изласка претходног албума The Element of Freedom. Обожаваоци су се за то време ужелели квалитетног звука закуваног у кухињи Американке феноменалног гласа и њених сарадника.

Албум ће у продавнице стићи последњих дана новембра, а нестрпљиви ће до тада морати да се задовоље гледањем видео-клипа Girl on Fire. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво