Читај ми!

Плес ратника почеo!

Доњи град Београдске тврђаве, 12 сати програма, три бине, око 30 извођача предвођених групом „Продиџи“ и, према проценама организатора, више од 20.000 хаус и електро ратника. У шест почео "Warriors Dance" фестивал.

Место одржавања, и музичаре из Србије и иностранства који вечерас излазе пред, према очекивањима организатора, око 20.000 посетилаца из целог региона, одабрали су чланови групе „Продиџи".

Доњи град Београдске тврђаве пулсираће током "Warriors Dance" фестивала у ритму електро, хаус, панк, рок, даб, метал ритмова од 18 сати па све до шест сати у недељу ујутро.

Музички програм одржава се на три бине на којима наступају музичари из земље и иностранства чији је звук близак музици групе „Продиџи".  

Највеће звезде Фестивала, свакако су чланови енглеског састава „Продиџи" (The Prodigy), чији је излазак на сцену планиран за пола сата после поноћи.

Током ексклузивног наступа на главној бини, осим највећих хитова, премијерно ће извести и неколико песама са новог албума.

Ко су ратници који ће играти са њима, а ко мрави који их гледају са свих плаката, публика углавном зна. Чланови групе „Продиџи" се већ годинама успешно играју са симболима.

Према речима Кита Флинта, „Продиџи" се увек обожаваоцима обраћа као ратницима, јер им они обезбеђују енергију.

„Мрав је наш стари симбол. Он представља нешто мало и моћно, а наш бенд је од почетка био такав", објаснио је Лијам Хаулет.

„Продиџи" искрено ужива у контакту са нашом публиком, чланови бенда радо се присећају четири концерта која су одржали у Србији и кажу, било је сасвим логично да Фестивал ратника организују овде, после Токија и Лондона.

Ипак, све до овог Фестивала „Продиџи" су увек били наши гости, а сада су у улози домаћина.

Максим Ријалити открио је уочи Фестивала да ће чланови бенда доћи раније и препустити се атмосфери.

„Довољно је да вам кажемо да смо резервисали касне летове за повратак кући, јако касне. А Лијам се можда неће ни враћати. Можда ће купити кућицу на овој падини", шаљиво је рекао Кит додајући да је на људима да одлуче, али да ће у Доњем граду бити журка. „Донесите своје вибрације, а ми ћемо донети оружје. Донећемо звук и буку."

Сви су добродошли, сви су позвани, нема елитизма, ко год да сте дођите и уживајте, поручили су својим вечерашњим гостима чланови славне енглеске групе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара