Читај ми!

„Кренбериз“ ипак у Хали спортова

Европско првенство у рукомету „сели“ концерт популарне ирске групе „Кренбериз“ из Арене у Халу спортова. Купљене карте важе и на новој локацији.

Концерт групе „Кренбериз" (The Cranberries), заказан за 4. децембар у Комбанк арени, биће премештен у Халу спортова на Новом Београду, саопштила је данас Арена.

До промене места одржавања долази због одржавања Европског првенства у рукомету за жене које се организује од 4. до 16. децембра у Комбанк арени.

Купљене улазнице за концерт групе „Кренбериз" важиће и за Халу спортова.

Ирски поп рок бенд вратио се на светску музичку сцену великом турнејом у оквиру које ће први пут наступити и у Београду.

Комбинујући мелодије гитарског инди попа са звучном текстуром касних 80-тих уз додавање келтског прелива, „Кренбериз" је постала једна од најуспешнијих група раних деведесетих.

Предвођени певачицом Долорес О'Риордан, чији је продорно моћан глас главно обележје групе, „Кренбериз" избили су на врх музичке сцене баладом Лингер 1993. године.

Деби албум Everybody Else is Doing It, So Why Cant We? наставио је међународни успех песме Linger, а и наредни, No Need to Argue из 1994. оборио је рекорде продаје са више милиона продатих примерака.

Њихова четири албума Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?, No Need to Argue, To the Faithful Departed и Bury the Hatchet, нашла су се међу топ 20 на „Билбордовој" листи најбољих 200 албума свих времена.

Улазнице за концерт групе „Кренбериз" продају се по ценама од 2.500, 2.900 и 3.500 динара, а организатори су Арена „Београд" и „Мјузик стар продакшн".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара