Читај ми!

Здрава храна за момке из „Продиџија“

Чланови бенда „Продиџи“ имају скромне захтеве пред концерт који ће у Београду одржати 15. септембра. Момци желе гриловани парадајз, безмасни јогурт и млеко, много воћа, мед, туњевину и пилетину.

Домаћини предстојећег "Warrior's Dance" фестивала који ће се 15. септембра одржати у Београду, бенд „Продиџи", као и све друге светске звезде доставили су списак прохтева. Међутим, занимљиво је да већи део списка чине здрава храна, воће и поврће.

Чланови бенда „Продиџи" су за доручак тражили разноврсну селекцију свежих хлебова, мусли, корнфлекс, гриловани парадајз, безмасни јогурт и млеко, сојино млеко, мармеладу, кикирики путер, јабуке, поморанџе, грејп, банане и манго.

Мени који је достављен за ручак и вечеру, такође није много захтеван и састоји се од супе, салате од туњевине, чери парадајза, богате селекције сирева и безалкохолних напитака.

У бекстејџу ће момке из бенда чекати вегетаријански и сендвичи са пилетином, чиније са медом и мармеладом, те микс коштуњавог воћа. Једино алкохолно пиће које ће бити послужено након наступа је шампањац "Veuve Cliquot".

Према захтевима чланова бритаснког бенда, у просторијама у којима је планирано да бораве, забрањено је користити вештачке освеживаче ваздуха. Просторије морају бити проветрене и опскрбљене са три велике и 18 малих флаша „евијан" воде, 36 малих и 12 великих пешкира. Ту је и велико огледало, гардеробер, као и боца кисеоника и одговарајућа маска.

Непретенциозна листа захтева показује колико је члановима овог бенда стало до предстојећег Фестивала, као и њихова недавна посета Београду када су два дана провели у српској престоници, стрпљиво давали интервјуе и дружили се са београдским музичарима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара