Читај ми!

„Сви као један“ у част хип-хопу

Ди-џеј Томек, састави VIP, "Prti Bee Gee", као и извођачи Струка, Луд и Гру наступиће на хип-хоп фестивалу „Сви као један“ који ће бити одржан од 30. августа до 1. септембра у Скејт парку на Ушћу. Добра вест за све љубитеље овог звука је поновно окупљање групе „Бед копи“ у пуном саставу - Ајс Нигрутин, Скај Виклер и Тимбе.

Хип-хоп фестивал „Сви као један" биће одржан 30. и 31. августа и 1. септембра у Скејт парку на Ушћу, уз много богатији и разноврснији програм, него прошле године, наводи се у саопштењу фирме „Превент".

Фестивалски програм, који ће трајати 24 сата, три дана заредом, свим фановима хип-хоп културе доноси такмичења у скејту, ролерима и вожњи бе-ем-икса, цртању графита и брејк денсу, фестивалско село са дневним програмом, радионицама, пројекцијама филмова, али и свим другим интересантним стварима које су настале из хип-хопа као глобално прихваћене културе.

Осим већ најављеног ди-џеј Томека, на Фестивалу ће се наћи и нека од најзначајнијих имена домаће хип-хоп сцене.

Најактуелнија вест у вези са домаћим програмом јесте поновно окупљање групе „Бед копи" у пуном саставу - Ајс Нигрутин, Скај Виклер и Тимбе, додаје се у саопштењу.

Овај чувени састав први пут после скоро шест година имаће наступ у Београду на фестивалу „Сви као један" где ће публику подсетити на своје највеће хитове попут Идемо одма', Бед копи журка, Уно, дуе, тре.

Наступиће и "Prti Bee Gee", VIP, Струка и Луд, Гру, а ту ће бити и неке нове наде домаће сцене попут „Звезда Грајма", група „Сик тач" и други.

Битбоксер (дисциплина у хип-хопу) Sam the Man, потврдио је свој наступ 1. септембра.

На Фестивалу ће наступити и познати минхенски ди-џејеви Дон Дадо и Бени Бијанко, који ће 30. августа поред још 20 домаћих извођача у свом двочасовном бек-ту-бек сету забављати публику у београдском скејт парку.

Комплетан програм Фестивала објављен је на званичној интернет страници фестивала svikaojedan.com.

Карте за фестивал „Сви као један" у продаји су по промотивним ценама - 1.600 дин за комплет и 600 дин за једнодневну карту закључно са данашњим даном, а до почетка хип-хоп смотре цена једнодневне карте износиће 750 дин, док ће комплет карата бити у продаји по цени од 1.990 дин.

Фестивал је одржан први пут прошле године у хали „Беко".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара