Читај ми!

„Хладно пиво“ звезда друге вечери

Панк састав „Хладно пиво“ познат по веома занимљивим текстовима био је миљеник публике друге вечери „Бирфеста“. Љубитеље пива забављали су и „Обојени програм“, виртоузни Влатко Стефановски и Светски кило цар Рамбо Амадеус.

Друго вече Београдског фестивала пива отворила је група „АманЗаман", победник јавног конкурса „Бирфеста" за неафирмисане бендове, који је освојио Фејсбук фанове, у конкуренцији 56 бендова.

Атмосферу је затим загрејао петочлани словеначки рок бенд "Evil Eve", са атрактивном Евом Брезникар, вокалом и гитаристкињом.

Следећи је на сцену изашао новосадски бенд „Обојени програм", настао раних осамдесетих година, по узору на британски нови талас и панк. Први је бенд са ових простора који се појавио на Ем-Ти-Вију, давне 1993. године.

Београдски рок бенд „Хипнотајзд" био је задужен за тврђи рок звук. Овај бенд запањујуће енергије, пре две године издао је први албум, а пажњу јавности привукао је сјајним спотовима у режији Стефана Филиповића, редитеља филма Шејтанов ратник.

Чланови загребачке панк рок групе „Хладно пиво" су били атракција вечери и миљеници овдашње публике. Припремили су шаролик и весео репертоар песама за фанове пред које су изашли око 22 часа.

Сат времена са македонским гитарским виртуозом Влатком Стефановским била је посластица за све „љубитеље блуза истока". Фронтмен и оснивач групе „Леб и Сол", након распада групе, сарађивао је са врхунским светским музичарима.

После поноћи, на сцену је ступио Рамбо Амадеус, шок мајстор и бивши Светски гига цар који је променио име у Светски кило цар.

Вече је затворио "Prodigy Real Tribute Band", који важи за најбољег интерпретатора опуса чувеног британског састава, на овим просторима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара