Читај ми!

Спремни или не, она улази

Џенифер Лопез попут торнада и даље оставља пустош иза себе. Спот за песму "Goin' in" још један је доказ да поп дива не губи на снази. Веселе боје, динамични плесни кораци, атрактивна гардероба. Све је у служби истицања фигуре на коју је певачица поносна.

Шарени празник за очи (нарочито мушког дела публике) у облику новог спота Џенифер Лопез на путу је да освоји светске топ-листе.

Песма Goin' in у којој поп диви асистира Фло Рајда, а мало и Лил Вејн, коришћена је у остварењу Step Up Revolution, па се нашла и на диску са музиком из филма.

Како би доказала да још влада подијумом, 43-годишња певачица у већем делу спота показује сијасет плесних покрета, али, како се чини, и све „опаснију" фигуру. 

Иако промени неколико одевних комбинација, некако фокус увек остаје на њеном телу. Нема сумње, боје су ауторима спота биле изузетно важне.

Џеј-Ло улази у лик модерне Црвенкапе, додуше са пинк плаштом, и показује нам своје усне обложене светлећим каменчићима.

Жута доминира делом видео-клипа у којем је тежиште урбани стил и кратко подсећање да је звезда музичке сцене одрасла на улицама Њујорка. 

Иако су је модни критичари узели на зуб због узаних шљаштећих комбинезона, сада већ бивша чланица жирија ТВ спектакла Амерички идол, и овог пута остала је доследна свом стилу, али у блажој форми – обукла је сјајне хеланке.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво