Читај ми!

Док ме воле милиони

Све ће бити у реду док је љубави, верује Џастин Бибер. Очигледно је да његови обожаваоци мисле исто јер је видео-спот за песму "As Long as You Love Me" за мање од пет дана на Јутјубу има више од 12 милиона прегледа!

Тинејџери широм планете нису могли да дочекају нови спот Џастина Бибера.

Првог дана августа жеља им се испунила – на Јутјуб је стигао видео-клип за песму As Long as You Love Me.

Брже-боље млади су похрлили ка својим рачунарима и другим уређајима који им омогућавају да уживају у кадровима спота и песми са трећег студијског албума велике канадске музичке звезде.

Армија Биберових фанова је очигледно прилично велика јер је за непуних пет дана спот прегледан нешто више од 12 милиона пута!

Тим младог певача потрудио се да публици понуди интересантан производ. Поред хип-хопера Биг Шона који гостује у песми, гост у видео презентацији будућег мегахита је глумац Мајкл Мадсен.

У кадровима могу подједнако да уживају и „Билиберси", како се популарно зову обожаваоци 18-годишњег певача, али и они који га не воле јер га Мадсен добро испребија. 

Албум Believe изашао је 15. јуна, а већ после седам дана доспео је на врх Билбордове листе 200 најпродаванијих издања у 2012. години захваљујући 374.000 продатих копија у тако кратком року. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво