Кајли и Џејсон поново заједно

Један од највећих хитова које је Кајли Миног отпевала "Especially for You" не звучи исто без Џејсона Донована. Двоје колега умало да у јулу поново запевају заједно, али их је лоше време омело. Концерт у „О2“ арени крајем године још је под знаком питања, али организатори верују да ће наступ, ако га буде, „прштати“ од емоција.

Кајли Миног и Џејсон Донован могли би поново да певају раме уз раме на истој бини крајем године.

Продуцент и композитор Пит Вотерман планирао је да врати некада веома популаран певачки пар на сцену у лондонском Хајд парку још током јула месеца, али лоше време и јаке кише које су падале поквариле су му планове.

Требало је да на истом концерту наступе још нека велика имена осамдесетих и деведесетих година 20. века, попут „Бананараме".

Вотерман се сада жали медијима да га од договореног концерта, или чак два, у чувеној „О2" арени дели само пристанак једне звезде (Донован или Миног) која жели да иде кући за Божић.

„Само треба да убедим још једног извођача да остане овде до празника и све ћемо моћи да урадимо тачно онако како смо замислили", истакао је Вотерман додајући да ће наступ „прштати" од емоција.

Једна од песама коју ће познати певачки пар извести на концерту названом "The Hit Factory show" биће мегахит из 1988. године Especially for You.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво