Читај ми!

„Егзит вилиџ" на Штранду

Фестивалски камп „Егзит вилиџ“ ове године биће постављен на делу новосадског купалишта Штранд. Једна од најлепших плажа на Дунаву прве кампере који су кренули на „Егзит“ угостиће већ 9. јула.

Организатори „Егзит" фестивала, саопштили су да ће ове године фестивалски камп „Егзит вилиџ" бити постављен на једном делу новосадског купалишта Штранд.

Принуђени да промене прошлогодишњу локацију кампа, организатори су након размотрених опција постигли договор са Јавним комуналним предузећем „Градско зеленило", које им је уступило део најпопуларније новосадске плаже.

Улазак и боравак на плажи Штранд током трајања Фестивала за грађане ће бити уобичајен.

Локација кампа промењена је због најава новосадског ЈКП „Водовод и канализација" да постоји могућност да ће се Новосађанима искључивати вода уколико камп буде постављен на истом месту као прошле године, у близини градских изворишта воде.

Сличан спор се водио и пре прошлогодишњег издања Фестивала, када је ово предузеће одбијало да прикључи „Егзитов" камп на водоводну мрежу, јер је упозоравао да је то опасност по фекално загађење изворишта воде Петроварадинска ада.

„Егзит" фестивал, 13. по реду, биће одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а камп ће за посетиоце бити отворен 9. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара