Читај ми!

Ејмино богатство наследиће родитељи

Сав иметак Ејми Вајнхаус, вредан 4,66 милиона долара, припашће њеним родитељима, с обзиром на то да тестамент није оставила. Бившем мужу Блејку Филдер-Сивилу неће припасти ништа.

Наследство Ејми Вајнхаус, које ће по смрти британске певачице припасти њеним родитељима, вредно је 4,66 милиона долара, наведено је у документима из оставинске расправе који су данас објављени.

Вајнхаусова (27), која је умрла 23. јула прошле године у свом дому у Лондону, имала је имовину вредну укупно више од 6,7 милиона долара, од којих ће, после одузимања пореза, остати 4,66 милиона долара.

Пошто Вајнхаусова није оставила тестамент, новац ће припасти њеним родитељима, док њеном бившем мужу Блејку Филдер-Сивилу, од кога се развела 2009. године, неће припасти ништа.

Ејми се прославила албумом Back to Black 2006. године, после чега се годинама борила против зависности од наркотика и алкохола, а последњи концерт, непосредно пре него што је умрла, одржала је у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара