Читај ми!

На Ушћу ипак Ози са пријатељима

Легендарна метал група „Блек сабат“ ипак неће одржати дуго најављивану летњу турнеју. Због болести гитаристе Тонија Ајомија на најављеним концертима наступиће Ози Озборн са пријатељима. На београдском Ушћу 28. јуна фестивал "Ozzy Osbourn & Friends", листа извођача биће позната 22. фебруара.

Због болести гитаристе Тонија Ајомија група „Блек сабат" (Black Sabbath) је принуђена да откаже све наступе планиране за лето осим британског "Donington" фестивала на којем ће Ајоми наступити и поред хемотерапије коју прима.

Уместо „Блек сабата" у свим предвиђеним терминима и градовима на европској турнеји наступиће група "Ozzy Osbourne & Friends".

Организатор концерта је у договору са менаџментом Озија Озборна 28. јун, када је планиран наступ састава „Блек сабат" у Београду, претворила у „Ozzy Osbourne & Friends" фестивал са листом извођача која ће, уз све остале детаље, бити саопштена 22. фебруара.

За сада је потврђено да ће у групи "Ozzy Osbourn & Friends" бити Гизер Батлер оригинални басиста групе „Блек сабат", као и Зак Валјд, изванредни гитариста култне групе "Black Label Society" који је уједно и дугогодишњи Озборнов сарадник.

Након објаве листе извођача који ће наступити уз "Ozzy Osbourne & Friends" биће познато и да ли ће исте вечери, као Озијев специјални гост наступити и легендарни гитариста Слеш.

Свим купцима улазница за концерт групе „Блек сабат", а којима се не буде свидела листа извођача „Ozzy Osbourne & Friends" фестивала, „Авалон продукција" ће омогућити повраћај новца већ од 27. фебруара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво