Читај ми!

Попуњава се техно-хаус листа „Егзита“

Врело ће бити у „Егзитовој“ Денс арени и ове године од 12. до 15. јула! Долазак су најавили ди-џеј Ричи Хотин, познати вокал електронске сцене Мис Китин, а публици на Петроварадину ће се представити и Мејсиo Плекс и канадски дуо „Арт департмент“.

Фестивал „Егзит" (Exit) угостиће ове године поново ди-џеја Ричија Хотина, познати вокал електронске сцене Мис Китин, а на листи извођача биће и Мејси Плекс и канадски дуо „Арт департмент".

Познати уметник Ричи Хотин из године у годину изненађује својим креативним капацитетом и без обзира на то што је рођен у Енглеској, његов рад везује се за Детроит, где је са колегом Карлом Крејгом покренуо други талас „Детроит техна".

У „Егзитову" Денс арену овог пута долази да представи потпуно нови наступ, као и визуелни израз који потписује Али Демирел.

Ди-џеј Хотину придружиће се Каролин Херв, познатија као Мис Китин, која последњих година важи за један од најинспиративнијих гласова и ди-џејева на електронској музичкој сцени. Тренутно припрема нови, трећи, соло албум.

Мејсио Плекс, некима познатији као Маетрик или Мариел Ито, публици на Петроварадинској тврђави представиће мешавину техна, хауса, фанка и електра.

Дуо „Арт департмент" чине канадска техно-хаус звезда Кени Глазгов и канадска звезда у успону Џони Вајт. Засебно су издали много критички добро пропраћених издања, а тренутно се воде као најнапреднији андерграунд продуценти Северне Америке.

Долазак на 13. издању „Егзит" фестивала, који ће се одржати од 12. до 15. јула, већ су потврдили "New Order", "Gossip", "Wolfmother" и други.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво