Читај ми!

Заљубљени, на концерте!

Популарни домаћи музичари и извођачи из региона припремили су се да за Дан заљубљених и Светог Трифуна београдској публици приуште незабораван провод. Тони Цетински ће на бину у Арени изаћи са више од 160 музичара и певача, Владо Георгијев спреман је да емоције подели са „љубитељима вина и помало заљубљенима“, а одлично расположење посетиоцима обећале су и групе „Џинкс“ и „Легенде“.

Поводом Дана заљубљених и Светог Трифуна, вечерас ће концерте одржати Тони Цетински у Београдској арени, Владо Георгиев у Белекспо центру, загребачки бенд „Џинкс" у Дому омладине, а група „Легенде" у Центру „Сава".

Цетински ће на концерту под називом „Откривање страсти" наступити у пратњи свог петнаесточланог бенда, а на сцени Београдске арене, како је најављено, биће и 80 чланова хора „Обилић" Академског културно-уметничког друштва „Бранко Крсмановић", као и 74 члана Загребачке филхармоније, а све под диригентском управом Иве Липановића.

Специјални гости биће Александра Радовић, поп певачица из Хрватске Зорица Конџа и првак Опере Народног позоришта у Београду Никола Мијаиловић.

Георгиев ће у Белекспо центру певати за „љубитеље вина и помало заљубљене", а гост ће бити Лена Ковачевић.

Поп бенд „Џинкс" (Jinx), регионално популаран захваљујући хитовима Тамо гдје је све по моме, На чему си ти и Смијем се, свираће у Дому омладине старе песме и нумере са последњег албума Диксиленд.

Група „Легенде" ове године обележава 25 година успешног рада, и то наступима у популарном београдском концертном простору, под слоганом „У сусрет педесетом концерту у Центру 'Сава'".

Први овогодишњи концерт одржали су 4. фебруара, а поновно дружење са верном публиком заказано је за вечерас.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво