Читај ми!

Горан Каран пева за даме 8. марта

Дом синдиката биће место овогодишњег састанка Горана Карана са београдском публиком. На традиционалном осмомартовском концерту, поред старих хитова, певач ће извести и нове песме, једнако емотивне за даме и њихове јаче половине.

Дан жена и далматински звуци које годинама, по традицији, певач Горан Каран поклања дамама у Београду.

Иако су ових дана сви концерти отказани због ванредне ситуације, Горан Каран се нада да ће се снег до 8. марта отопити, али не и потопити српску престоницу, те да ће се заказани концерт одржати у најбољем расположењу.

Традиционалне сусрете певач је прошлих година одржавао у Центру „Сава", али ће се ове године дружење са једнако јаким емоцијама ипак пренети у салу Дома синдиката.

„Бенд је у одличнoј форми. Свирали смо увик старе, али ће бити и нових писама, што и није нека велика радост људима, јер не знају нове писме, али увек је концерт у Дому синдиката био добар", рекао је певач гостујући у Јутарњем програму РТС-а.

Горан Каран је наговестио, али не и открио имена гостију који ће се наћи 8. марта са њим на сцени.

Публика далматинског уметника није више претежно женска. Све чешће даме на концерт воде своје јаче половине.

„У задње вриме смо премостили сполне разлике, на концерт сада често долазе и мушкарци. Има оних који воле моје писме, али најчешће девојке и жене доводе своје грубље половице на концерт", истакао је Горан описујући ситуацију са наступа у Сарајеву на коме је група мушкараца довела „изабранице срца свога", а то су за уметника били, ипак, нови моменти.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво