Читај ми!

Ники, забране и уметнички интегритет

Спот за песму "Stupid Hoe" у којем Ники Минаж заводљиво плеше, псује и пева о „глупим дамама лошег морала“ одбиле су да емитују многе америчке телевизијске станице. Песма је најава за њен нови албум који ће се појавити у априлу.

Неколико телевизијских станица у САД забранило је емитовање спота певачице Ники Минаж за песму Stupid Hoe. Као разлог наводи се експлицитни садржај којим обилује видео, што према оцени многих, и није несвакидашња слика коју нам познати шаљу.

Спот у којем Ники заводљиво плеше, псује и пева о „глупим курвама" наишао је на неодобравање пре свега телевизијске куће BET.

Певачица је, као и већина уметника, осетљива на коментаре на свој рад и покушаје да фасцинира публику, па је у циљу очувања свог уметничког интегритета решена да се супротстави таквим нападима и настави да снима у сличном маниру.

Песма је уједно и први сингл са албума Pink Friday: Roman Reloaded који ће изаћи у априлу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво