Читај ми!

Нови спот пред „стресни“ Супербоул

Спот за Мадонин најновији сингл, на којем гостују Ники Минаж и М.И.А, за само неколико сати је загрејао њене обожаваоце широм планете. Нумеру "Gimme All Your Luvin'" краљица попа ће уживо извести на Супербоулу, што ће јој, како сама признаје, бити и најстреснији наступ до сада.

Четири године после албума Hard Candy, Мадона је издала нови сингл у којем својим обожаваоцима поручује „пружи ми сву своју љубав!".

Песма која нас „уводи" у њен 12. студијски албум M.D.N.A, најављен за наредни месец, добила је и пратећи спот.

Give Me All Your Luvin', нумеру у којој гостују реперке Ники Минаж и М.И.А, краљица попа ће извести уживо, у недељу, током 12-минутног наступа на паузи Супербоула, престижног финала америчког фудбала које ће пратити на десетине милиона људи.

„То је најстреснија ствар коју сам икада радила. Супербоул је врхунац свега и прилично сам нервозна", рекла је певачица гостујући недавно у емисији Џеја Леноа.

Упитана да ли намерава да изведе скандал попут оног који је на овој спортској манифестацији 2004. године приредила Џенет Џексон, Мадона је обећала: „Без обнажених груди!"

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво