Читај ми!

Снежана Богдановић и Уликс Фехмиу о успеху серије „Позив“: Доминирају судбине жена

О серији „Позив“ из Њујорка су за РТС у емисији „Један добар дан“ говорили глумци Снежана Богдановић и Уликс Фехмиу. Серија „Позив" емитује се већ три недеље на Радио-телевизији Србије, а за викенд нас очекују финалне две епизоде. Серија има заиста велику гледаност – милион гледалаца.

„Надам се да је ова серија мало другачија у односу на оно што се нуди тренутно, што може да се погледа у Србији и то је један од разлога што је гледана”, рекла је глумица Снежана Богдановић.

„Знамо да су прве две епизоде имале јако велику гледаност. С друге стране, немамо баш све информације о ономе што нам говорите, да је серија и даље тако популарна. Ми пратимо, иако смо радили на њој, наравно, играли у серији, знамо шта ће се догодити, али серију пратимо потпуно невино, гледамо је сваке суботе и недеље”, додао је глумац Уликс Фехмиу.

„Серија успева да разне судбине и приче жена стави у први план и то је оно што ми се допало”, каже Богдановићева и додаје: „Освежавајуће је, да се прате жене у неким, ’ајде да кажемо, мушким пословима, улогама, жена која је у криминалу, жена која је у политици, жена сад одједном која је у полицији... То је прво једна освежавајућа околност, да тако кажем, а онда ја стално мислим да су жене већина наше публике, било да говоримо о позоришту, или да говоримо о биоскопу, или о телевизији.”

Богдановићева и Фехмиу као супружници који играју заједно у серији добро функционишу јер, како кажу, „имају ту блискост као неко полазиште, и могу једном другом да кажу све”.

Комплетан разговор о серији Позив, са глумцима Снежаном Богдановић и Уликсом Фехмиуом, можете погледати у видеу на почетку текста.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије