Филм „Живот међу звездама“ 11. јула на онлајн платформи „Moj off“

Француска редитељка Клер Дени снимила је оригиналну научно - фантастичну драму “Живот међу звездама“, са светски популарним глумцима Робертом Патисоном и Жилијет Бинош у главним улогама. Филм ће се наћи на репертоару онлајн биоскопа „Мој офф“, 11. јула 2020. године.

Иако је првобитну главну женску улогу требало да добије америчка глумица Патриша Аркет, која је из одређених разлога одустала од улоге, Жилијет Бинош је била сјајан и сигуран избор.

После филма Нека светлост уђе, редитењка Клер Дени и глумица Жилијет Бинош, поново сарађују.

Жилијет Бинош је добитница Оскара за улогу у филму Енглески пацијент, а у новом филму игра главну улогу о драми групе затвореника који су осуђени на доживотну робију и који су прихватили „виртуелну верзију самоубиства", возећи се свемирским бродом ка црној рупи.

Остварење које је овенчано "Fipresci" наградом на филмском фестивалу у Сан Себастијану, смештено је у неодређену будућност у свемирском броду, у мисији без Сунчевог система.

Осим двоје истакнутих глумаца, у филму играју и амерички музичар Андре Бењамин, кога је редитељка упамтила по, како каже, фантастичној улози легендарног гитаристе Џимија Хендрикса, а ту је и беба Скарлет која је своје прве кораке направила на снимању филма Живот под звездама.

Филм је сниман у Немачкој, што је редитељки Клер Денис вратило успомене на Берлин и филм Небо над Берлином, редитеља Вима Вендерса, коме је била асистент на филму.

Француска редитељка је свој провокативни деби направила са филмом Чоколада, 1988. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво