Лет у свет Бетмена и Супермена!

Авио-компанија „Туркиш ерлајнс“, у партнерству са филмском кућом „Ворнер брос“, омогућиће својим путницима „лет“ у свет „Бетмен против Супермена: Зора правде“.

Партнерство „Туркиш ерлајнса“ са филмском кућом „Ворнер брос“ у раду на дуго очекиваном акционом филму Бетмен против Супермена: Зора правде, у којем се, у једној од најважнијих сцена, појављује авион „боинг 777“ те компаније.

Инспирисана филмом, турска авио-компанија је направила промене у духу филма, почевши од позивнице за путнике да купе карту за лет на две „нове америчке дестинације“ Готам и Метрополис.

Од 8. фебруара до половине марта обожаваоци могу да посете turkishairlines.com/flytogotham или turkishairlines.com/flytometropolis како би резервисали лет и започели путовање у свет Готама и Метрополиса.

На том путовању, учесници ће имати ексклузиван виртуелни поглед у свет оба града укључујући и разне активности, културу, ноћни живот...

„Туркиш ерлајнс“ спонзорише и филмске премијере и нудиће осам карата срећним добитницима, који ће моћи да присуствују тим премијерама.

Почевши од данас, авио-комапнија ће почети да открива активности инспирисане филмом, које укључују ексклузивни лет авионом „боинг 777“ током којег ће путници моћи да закораче у свет суперхероја.

Биће доступно и ограничено издање реквизита из филма, за одрасле, које укључује маску за очи и чизме, као и ограничено издање реквизита из филма, за децу, које подразумева слушалице, чизме и сат.

Припремљен је и тематски мени са јелима која су инспирисана филмом, као на пример кексићи и колачи, „Тајм аут“ путнички водич, чији ће садржај бити фокусиран на Готам и Метрополис, који ће бити дељен биоскопским гледаоцима и путницима на одређеним местима, али и посебно издање "Miles&Smiles" картице.

Председник одбора турског авио-превозника Илкер Ајџи истакао је да су у тој компанији веома узбуђени што су постали партнери са кућом „Ворнер брос“ у раду на једном од најишчекиванијих филмова године.

„Узбуђење које влада око филма Бетмен против Супермена: Зора правде, омогућиће компанији да представи глобалну мрежу и своје изванредно гостропримство легији биоскопских гледалаца широм света“, истакао је Ајџи.

„Представљајући Готам и Метрполис као нове 'дестинације' у Америци, потврђујемо нашу посвећеност глобалној експанзији и све већу присутност у Америци, која је веома важно растуће тржиште за авио-компаније“, рекао је Ајџи.

И извршни потпредседник „Ворнер броса“ за глобално партнерство Џин Гарлок открива да је одушевљен партнерством са „Туркиш ерлајнсом“, које ће, како је рекао, омогућити Бетмену и Супермену да лете до својих обожавалаца широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара