Град који има Сахара сквер и Тундра четврт!

Анимирани филм „Зоотрополис - град животиња“ редитеља Бајрона Ховарда, Рича Мура и Џереда Баша, биће на репертоару домаћих биоскопа од 3. марта, најавио је дистрибутер „Тарамаунт“.

Град који има Сахара сквер и Тундра четврт! Град који има Сахара сквер и Тундра четврт!

То је забавна и поучна прича о животињама свих врста, које живе у слози у замишљеном граду Зоотрополису, авантура пуна комичних ситуација намењена и деци, али и старијима.

Модерни град сисара, Зоотрополис, није ни налик неком другом граду.

Састављан од стамбених насеља попут луксузног Сахара Сквера и хладне Тундра четврти, он је попут великог казана у ком животиње из свих окружења живе заједно, место где није важно шта сте, од највећег слона, до најмањег ровца, можете бити било шта.

Али кад оптимистична полицајка Џуди Хоп стигне, она ће открити да то што је први зец у полицији међу великим и крупним животињама, није лак задатак.

Одлучна у томе да се докаже, она ће прихватити прилику да реши случај, чак и ако то значи да мора да се удружи са препреденим лисцем који брзо говори, Ником Дивљим, да би решила мистерију.

Филм је синхронизован на спрски језик, а гласове јунацима су позајмили Тамара Драгичевић, Никола Вујовић, Бојан Жировић, Димитрије Стојановић, Воја Брајовић, Сара Јовановић, Исидора Минић, Слободан Тешић, Милан Чучиловић, Владислава Ђорђевић, Марко Марковић, Милан Пајић, Борис Миливојевић, Срђан Тимаров, Душанка Стојановић, Милан Антонић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара