Мушки провод у биоскопима „Синеплекс“

Пародија „Педесет нијанси црне“ редитеља Мајкла Тајдса биће премијерно приказана 4. фебруара у биоскопима „Синеплекс“, у оквиру догађаја "Men's night" (Ноћ мушкараца), најавио је данас ланац биоскопа „Синеплекс“.

Поред гомиле комичних сцена којима обилује филм, све припаднике јачег пола очекују додатне активности, поклони изненађења и бесплатни примерак магазина "Мen's Health" уз сваку купљену улазницу.

У тој разузданој и откаченој комедији, милионер који је залуђеник за контролом Кристијан Блек (Марлон Вaјанс) упознаје стидљиву студенткињу Хану Стил са чарима „романсе“, након што га она интервјуише за школске новине.

Њихова урнебесно настрана веза ће се развијати упркос Кристијановим спектакуларним недостацима као љубавника и претераним лудоријама његове расистичке усвојитељке мајке Клер (Џејн Симур), његовог изузетно обдареног брата Илаја (Афион Крокет) и Ханине хиперсексуалне цимерке Катише (Џени Зигрино).

Карте за "Men's night" и пројекцију филма Педесет нијанси црне су већ у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс“.

Филм се налази у дистрибуцији куће „Тарамaунт“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара