Читај ми!

„Влажност“, филм Николе Љуце стиже на пролеће

Дебитантско остварење младог редитеља Николе Љуце, филм „Влажност“, чија се премијера очекује на пролеће идуће године, недавно је добио први трејлер.

Влажност је модерна прича са примесама трилера и прати младог и успешног менаџера (игра га Милош Тимотијевић), чији живот добија неочекивани обрт када његова девојка (Тамара Крцуновић) изненада нестане, што он покушава да сакрије од свих и настави са нормалним животом.

Развој дебитантског пројекта Николе Љуце започет је у фебруару 2011. године на манифестацији "Berlinale Script Station" - платформи за развој сценарија Берлинског филмског фестивала.

Након Берлина, као један од 12 из читавог света, пројекат је подржао фонд за развој "Hubert Bals" и уврштен је у програм развоја сценарија "Boost", а затим са великим успехом представљен на маркетима фестивала у Сарајеву (Cinelink) и Ротердаму (CineMart) где је освојио престижне награде за развој филмског сценарија.

Филм Влажност сниман је прошле године, а добио је и подршку „Еуримажа“, фонда Савета Европе за подршку кинематографији.

Продукцију потписује „Дарт филм“ из Београда, уз подршку куће "Cinnamon", а цео пројекат ће бити реализован као копродукција Србије и Холандије.

Осим Тимотијевића и Тамаре Крцуновић, играју и Славен Дошло, Драган Бакема, Катарина Марковић, Јасна Орнела Бери, Феђа Стојановић, Марија Кракман, Вања Ејдус, Јелена Ступљанин, Владимир Алексић, Милан Марић, Борка Томовић, Милена Живановић, Биљана Кескеновић, Тања Петровић, Славиша Чуровић, Милутин Петровић, Милица Мајкић и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара