Читај ми!

Нема још трејлера за „Воркрафт“, али можете да летите изнад Стормвинда

Први трејлер за филмску адаптацију „Воркрафта“ обожаваоци ће моћи да виде у новембру, вероватно на традиционалној конвенцији компаније „Близард“. Ипак, студио „Леџендери“, како би се одужио за чекање, објавио је на „Јутјубу“ кратку виртуелну симулацију којом ће гледаоци моћи да уживају у прелетању Стормвинда, главног града истоименог људског краљевства.

Оскаром награђени студио за компјутерски генерисане ефекте "Industrial Light & Magic" потрудио се да обожаваоцима понуди јединствен ужитак тако што ће моћи да лете изнад главног града људског краљевства и потпуно слободно кружно окрећу поглед. Треба напоменути да симулацију најбоље функционише у програму Хром.

 

Што се представљања филма на Комик-кону тиче, посетиоци су имали прилике да виде трејлер, који ће бити званично објављен у новембру.

На панел дискусији били су присутни већина главних глумаца, као и режисер Данкан Џоунс и људи из компаније „Близард“, на основу чије игре се и врши адаптација.

Током дискусије представљена су и два нова постера са сценама из филма. На једном је у првом плану главни људски лик Андуин Лотар (Тавис Фимел из Викинга), а на другом један од поглавица орка Дуротан (Тоби Кебел из Планета мајмуна: Револуција).

Осим тога, Данкан Џоунс (Moon, Source Code) рекао је да заиста верује да су он и екипа направили одличан филм и наговестио два могућа наставка, као и да је о адаптацији сценарија за наставке већ разговарао са Крисом Меценом из „Близарда“, који је првобитно осмислио причу за игру.

Епска прича о судару два света и народа, људи и орка, ће у биоскопе стићи у јуну следеће године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара