Читај ми!

У удаљеној галаксији спрема се нови филм о Хану Солу

Јунак из „Ратова звезда“, који увек има брз свемирски брод, добар ласерски пиштољ и занимљиву досетку, добиће свој филм. Пројекат који би у биоскопе требало да стигне у мају 2018. године је други самостални филм неког лика из култне франшизе, после "Rogue One" који у биоскопе стиже идуће године.

Ови филмови, пише Ројтерс, пратиће други део замршеног света Џорџа Лукаса и преплитаће се са новом трилогијом чији први део Ратови звезда: Буђење силе у биоскопе стиже у децембру.

Нови филм о Хану Солу бавиће се почецима лика кога у серијалу тумачи Харисон Форд.

Соло је у првом делу Ратова звезда био бивши кријумчар који прима Лука Скајвокера на свој брод - Миленијумски соко и помаже му да побегне Дарту Вејдеру.

Постао симпатични пробисвет који се са побуњеницима и копилотом Чубаком борио против Империје.

Нови филм ће показати како је Хан Соло постао кријумчар и лопов кога Лук Скајвокер и Оби Ван Кеноби упознају у кантини на Мос Ејслију, навео је „Дизни“.

Режисери Крис Милер и Фил Лорд, који стоје иза Лего филма режираће овај пројекат, а за сада се не зна ко ће играти у њему.

„Обећавамо да ћемо ризиковати, да ћемо публици дати ново искуство, да ћемо бити верни чувари ових ликова који нам толико много значе“, навели су они у заједничком саопштењу.

Сценариста и режисер Лоренс Касдан, који је био један од сценариста филмова Империја узвраћа ударац, Повратак Џедаја и Буђење силе написаће са сином Џоном сценарио за нови филм.

Буђење силе први је од три нова филма у серијалу Ратови звезда који продуцира „Дизни“, који је 2012. године од Џорџа Лукаса купио франшизу за 4,05 милијарди долара.

Претходних шест филмова зарадило је више од четири милијарде долара на благајнама од 1977. године и привукло десетине милиона обожавалаца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара